Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Oktober 23, 2016

PELANCARAN JOBDIRUMAH VERSI 3 (JDRv3)

Sungguh ku terharu dan pilu... cinta yang ku semai kau abaikan...


Eh..



Sungguh tak ku sangka...


Pejam celik. Pejam celik. dan lebih 5 tahun aku bersama Jobdirumah.




Satu jangka tempoh yang lama bagi sebuah program kerja sambilan online secara peribadinya.


Dan...



Ia dah masuk fasa ketiga setelah Jobdirumah Versi 3 (JDRv3) dilancarkan.

Aku.

Aku masih tetap setiap bersama Jobdirumah.





Walaupun dah lahir versi 3 aku percaya masih ramai yang belum tahu peluang kerja sambilan dengan Jobdirumah.


Apa Itu Jobdirumah Versi 3?

Ringkasnya, ia adalah platform menjana pendapatan dengan hanya bekerja dari rumah.

Kenapa Versi 3?


Sebab sebelum ini dah ada versi 1 dan 2 yang membantu ramai rakyat Malaysia mencari kerja sambilan dirumah.





Ingat!


Ia adalah kerja.


Bukan MLM, Skim Cepat Kaya atau Pelaburan.



Anda akan dibayar setelah menyiapkan sesuatu kerja. atau tugasan.



Di Malaysia, platform kerja sambilan dirumah yan

Karnival Sukan Mahasiswa (KARiSMA) UiTM 2016 di UiTM Cawangan Kelantan Kampus Machang Kelantan

UiTM Cawangan Kelantan mengalu-alukan kunjungan peserta Karnival Sukan Mahasiswa KARISMA Seluruh UiTm ke XXIII 2016.

Acara ini secara rasminya berlangsung dari 27 Oktober hingga 2 November. Karnival ini melibatkan 23 acara sukan dan melibatkan penyertaan lebih 2500 orang atlet dan pegawai dari seluruh kampus UiTM.

Maklumat lanjut tentang Karnival ini boleh layari laman:  web rasmi KARISMA 2016

Melalui laman web tersebut anda boleh mendapatkan infor tentang acara-acara yang dipertandingkan mulai esok dan keputusan terkini yang akan dipaparkan dari masa ke semasa.

Semoga acara ini berlangsung seperti yang telah dirancangkan.









UiTM Puncak Alam merupakan juara bagi edisi 2015 yang telah diadakan di UiTM Kedah. Antara acara yang akan dipertandingkan ialah bola sepak, bola baling, bola jaring, bola tampar, sepak takraw, ragbi, badminton, futsal, basikal, petanque, taekwando, silat, tenis, ping pong, catur dan golf. Sumber: Pusat Sukan UiTM
Sebanyak 16 senarai Sukan Yang Dipertandingkan seperti ber…

Manusia Semakin Ganas

Manusia itu lah raksasa sebenarnya...


Raksasa ganas.



Aku dapat bayangkan kalau aku seekor semua yang melepak sebelah monster yang sedang makan sotong hidup-hidup.


Betapa ganasnya mereka?



Siapakah yang sebenarnya MONSTER?




Di Korea mereka makan sotong hidup-hidup.

Mungkin kalau diorang termuntah kalau tengok aku makan durian?

Video bawah ni lebih ganas...