Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai 31, 2016

Test POWER Produa Bezza

Last Week.


Aku saja nak test Produa Bezza.  Itu pun lepas minum dengan Ayah lebih kurang jam 12.30.  Kebetulan pusat pameran Produa masih open untuk orang ramai tengok-tengok produk baru mereka.


Lokasi Pusat Pameran Produa ni terletak di Taman Kota Harmoni (bandar baru Tanah Merah).  Betul-betul berhampiran dengan Jambatan Tanah Merah yang merentasi sungai Kelantan.


Memandangkan dah lewat malam, salesman dia dah tak benarkan kami pandu uji (test-drive).


So,


Boleh ushar-ushar dan duduk jer lah...

Okey... secara keseluruhannya aku dapat simpulkan dengan satu ayat jer tentang Produa Bezza nih...


"Indah rupa dari khabar"

Betul...

Lebih cun bila tengok kereta ni depan-depan dari tengok dalam gambar.


Sebelum ni, viral dalam facebook Nampak lain sikit.


Yelah...


Benda dalam gambar.


Bila dah bertemu mata depan-depan rasa macam menyesal pulak beli Nissan Almeera dulu...



Tapi... pendapat peribadi aku lah...


Lain mata lain yang dipandangnya...



Sedangkan ia tetap satu, hanya sebuah kereta sedan...



Analog…