Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Oktober 25, 2015

Agen Tone Excel Mesti Join GengWOW kalau nak Berjaya!!!

Yup...

Dalam artikel semalam aku dah cerita tentang penipuan Tone Excel dan apa kaitannya dengan GengWOW?

Dengan harapan korang dapat ambil faham apa yang diceritakan.

But, aku tahu ada yang masih blur dengan sistem pemasaran GengWOW.

Sebelum apa-apa aku nak tanya, korang dah register belum?


Daftar cepat >>> KLIK SINI UNTUK DAFTAR PERCUMA

Sebelum ia dikenakan bayaran kelak.


Ini lah salah satu kaedah terkini untuk korang buat duit online secara PERCUMA.


FUNGSI GENGWOW

Pasti ramai tertanya-tanya "Apakah fungsi GengWOW dan apa manfaatnya kepada korang?

Aku ringkaskan...

GengWOW ini adalah "alat" bagi korang promosikan produk simkad Tone Excel dengan sistem ringkas auto-downline dan direct-downline.

Maksud mudahnya, ia sistem yang tolong korang menguruskan rangkaian secara automatik.

Kalau korang jual Simkad Tone Excel secara online banyak kerja perlu dibuat.

Pertama promosi, setelah ada yang berminat korang perlu explain pulak satu persatu, kemudian tolong daftar simkad.  Lepas…

Kenapa Ramai Agen Tone Excel Gagal? Prepaid WOW Penipu?

Saya percaya ramai agen-agen Tone Excel sedang membaca artikel ini.



Kalau anda dikalangan agen Tone Excel yang gagal, jom dengar cerita peribadi aku sendiri nih.

Salah Mindset

Pertama,

Ramai yang fikir, setelah membeli sim kad Tune Talk dan mendaftar sebagai agen Tone Excel dengan bayaran RM65.40 anda boleh:

buat duit dengan pendapatan pasif dua kali sebulanduit masuk akaun hanya dengan handset ditanganbebas kewangan dalam tempoh 3 tahunada simpanan untuk pergi hajidapat naik kapal terbang freezero (0) kos telekomunikasi keluargasenyum lebar hingga ke telinga bila ditaja melancong ke luar negaradan macam-macam lagi yang ada dalam fikiran


Ya...

Saya juga begitu dulu... berangan-angan atas sofa sambil tengok Astro. 


Sambil hirup milo panas dalam mug, tangan sebelah kiri memegang smartphone android murah jenama Lenovo.  Dalam kepala, fikir bila smartphone ni nak bertuka jadi IPhone 6 Plus?
Akhirnya, setelah sebulan, dua bulan, tiga bulan dan hingga setahun duit habis untuk topup setiap bulan.

Manu…

Jangan Baca Blog Kalau Hati Busuk

“Jangan baca blog, buang masa… dan sia-sia"

Sekarang ini, ada yang kata penulisan blog banyak pengaruh negatif..
Malah, ada juga berpendapat penulisan blog adalah tempat untuk menabur fitnah secara bebas.
Tidak dinafikan.
Memang apa yang diperkatakan adalah realiti.

“masakan pokok bergoyang jika tiada angin”

Aku mengambil jalan untuk berlapang dada, menerima pendapat masing-masing yang berbeza.
Kita semua punya ideologi tersendiri, berdasarkan apa yang kita ketahui.  Kita tidak akan perkatakan apa yang kita tidak tahu.

"Orang melayu panggil pokok.  Orang puteh panggil "tree".
Dua-dua panggilan betul. 

Tapi,



Jika melihat dengna pandangan positif, maka postiflah yang kita nampak.  Jika negatif, fahma-faham sendiri.

Kisah Pisau???

So,

Ambil manfaatnya, buang keburukannya.

Teringat kata-kata seorang guru “.. pandang musibah, hilang nikmat, pandang nikmat, hilang musibah.”
So, marilah kita melihat hanya kepada nikmat.

Melihat nikmat sehingga tidak terpandang kepada musibah lagi.

Penerangan Jelas Tentang Penulisan Literature Review