Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai 6, 2014

Kisah Sebenar Gaza Oleh Ustaz Dr. Danial Betul-betul Buat Hati Tersentuh

Salam Ramadhan.

Pejam
Celik
Pejam
Celik


Dah banyak hari kita puasa.


Semoga amal ibadah kita dalam bulan ramadhan ini sentiasa di redhai Allah.


Saya ingin sangat berkongsi sedutan video klip ceramah dari Ustaz Dr. Danial yang bertajuk Kasut Masuk Alam Ghaib.

Kisah sebenar GAZA oleh Ustaz Dr. Danial betul-betul buat hati tersentuh.

Beliau menceritakan contoh sebenar umat islam kelas pertama ada di GAZA. Korang dengar sendiri cerita dari beliau.  Bagaimana orang kafir yang hanya melihat akhlas penduduk di GAZA boleh memeluk Islam.

Jom layan:



Post by Zonkuliah.




Atau klik link dibawah untuk menonton:
Video: Kasut Masuk Alam Ghaib - Ustaz Dr. Danial.




p/s:  Sekiranya anda mencari-cari kerja sambilan di rumah boleh cuba Jobdirumah.  Mungkin ia boleh membatu tinggkatkan ekonomi keluarga anda. InsyaAllah....



Kata Kata Hikmah Jangan Menunggu

Semalam tuan rumah World Cup 2014 - Brazil kalah teruk dibelasah German.

Masuk office hari ni macam-macam pengulasan dibuat rakan-rakan.

Semoga German berjaya mendapatkan piala kontroversi dunia.
--- --- Sent by WhatsApp

Murah Murah Lenovo Vibe X Untuk Dijual

Lelong-lelong...

Nak tolong sorang sahabat nak jual Smartphone Lenovo Vibe X S960.


Smartphone terpakai ni baru guna sebulan.
Spesifikasi:

1.5 GHz Quad-Core 
16G Storage
13MP Kamera Belakang
5MP Kamera Depan
Saiz 5"


Komen:

Smartphone ni sedap dipegang, ringan dan sangat nipis.


Hubungi segera 012-2420437 hisham. Sekiranya berminat. Siapa cepat dia dapat.


Waranty sebulan.


Komisyen Jobdirumah Bulan Mei dan Jun 2014

Malas,


Yup.


Bulan Mei lepas saya sangat malas.  


Malas dengan blog.


Satu entry pun malas nak buat.



Tapi, alhamdulillah walaupun tiada kemaskini dibuat rezeki melalui masih ada. Ia bukti pemasaran melalui blog tetap releven walaupun banyak media sosial muncul menggantikan pemasaran melalui.


Syukur...


Gambar di bawah ni adalah Jumlah terkumpul Komisyen Jobdirumah bulan Mei dan Jun 2014.

Anda juga boleh mula menjana pendapatan sendiri.  







Cuma strategi dan kaedah yang betul boleh membantu.



Mungkin panduan cara saya buat duit dengan jobdirumah ini memberi anda idea untuk mulakan bisnes online.


Teknik paling berkesan yang saya guna setakat ini adalah SEO MERAH JAMBU.





Tawaran Kerja Sambilan Dirumah

Hi,



Korang nak buat duit raya?


Entry ni saya nak kongisikan tawaran kerja sambilan dirumah - boleh membantu anda mengumpul tabung nak raya.


InsyaAllah...





Jika anda nak bekerja dari rumah dan memiliki kemahiran berikut:



1: Mahir mengunakan komputer & internet.
2: Tahu mengunakan perisian Microsoft Office atau Open Office.
3: Boleh membaca dan menulis dalam berbahasa Inggeris.
4: Tahu apa beza antara Google & Web Browser.




Anda sesuai untuk kerja online freelance seperti:



1: Virtual Assistant (USD$100 per projek)
2: Data Entry (USD$50.00 per projek)
3: Web Research (USD$150.00 per projek)
4: Virtual Customer Service (USD$70.00 per projek)



Bagi mendapatkan maklumat lanjut tentang online freelancing sila layari link dibawah sekarang!


==> Kerja Sambilan Dirumah



Rujuk artikel berikut sekiranya anda keliru:


1. Cara saya buat duit dengan Jobdirumah.

2. Komisyen Jobdirumah Bulan April 2014.

3. Komisyen Jobdirumah Bulan Mac 2014.

4. Komisyen Jobdirumah Bulan Februari 2014.

5. Komisyen Jobdirumah Bulan Jan…