Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun 23, 2013

Kerja Sambilan di Rumah Tanpa Modal 2015

Assalamualaikum w.b.t. dan Salam Sejahtera 



Panggilan terakhir untuk anda memiliki Job di Rumah


Untuk makluman anda, harga promosi RM 50 adalah untuk peserta yang terawal sahaja. Setelah quota peserta sudah mencukupi, harga kursus ini akan dinaikkan kepada RM 100.
Inilah masanya untuk anda mendapatkan dengan harga promosi. Klik link dibawah sekarang!
>> Kerja Sambilan di Rumah




Beberapa soalan biasa yang mungkin membantu anda untuk faham apa benda job di rumah ni:
Soalan 1: Apakah Jenis Kerjaya Yang Diajar Didalam Kursus Ini?
Kerjaya yang akan didedahkan adalah seperti berikut:







Soalan 2: Adakah Kerjaya Ini Memerlukan Sebarang Kelayakan?
Kerjaya ini tidak perlu sebarang kelayakan. Jika anda mahir menggunakan perisian komputer seperti Microsoft dan Facebook, anda sudah layak untuk memulakan kerjaya ini.

Soalan 3: Siapakah Yang Layak Untuk Memiliki Kerjaya Ini?
Kerjaya ini layak untuk sesiapa sahaja yang ingin memiliki pendapatan yang mereka idam-idamkan. Pelajar, penganggur, lepasan universit…

Nostalgia Cerita P.Ramlee Tak Pernah Habis

Assalamualaikum w.b.t. dan Salam Sejahtera 

Kecik-kecik dulu saya tonton Filem lakonan P.Ramlee tak pernah habis.  Sebab zaman persekolahan di paksa tidur awal.

Memandangkan tayangan filem P.Ramlee biasa bermula jam 9.00 malam dan akan berhenti senbentar jam 10.00malam untuk beri laluan kepada Berita Dunia Jam 10.00.

Kemudian, jam 11.00 malam akan bersambung semula.  Kebiasaannya, sementara menunggu berita tamat saya akan tidur atau dipaksa masuk tidur.




So, kebanyakan cerita-cerita P.Ramlee saya hanya ingat separuh dan separuh lagi agak-agak jer.  Ataupun dengan rakan-rakan cerita di sekolah keesokannya.


Sekarang dah kerja, ada duit sendiri, dah langgan Astor, saya nak tonton semua filem-filem P.Ramlee sampai habis.  

Ada orang kisah ke?






p/s:  Pesanan penaja, korang nak jana pendapatan secara part-time atau full time melalui Internet?

Sila ke laman ini sekarang juga dan daftar secara percuma:

http://refer.jomniaga.com/x/hishamudin/?tads=69


Ok. Selamat Menonton Filem P.Ramlee...