Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun 9, 2013

Perbandingan Antara Samsung Galaxy Note 2 VS Note 8

Assalamualaikum w.b.t. dan Salam Sejahtera
Bila Tablet dibandingkan dengan Phone begini lah jawapannya.



Setiap yang manusia cipta tiada yang sempurna.  Cuma kita mungkin sedang mencari apa-apa gadget yang memaksimumkan kepuasan kita dan dan meminimumkan kelemahan nya.
Perbandingan Antara Samsung Galaxy Note 2 VS Note 8 adalah perbandingan antara Tablet dan Phone.
Bagi saya Tablet Samsung Galaxy Note 8.0 - Besar dan malas nak bawa kemana-mana.  Tetapi bila dah ada pen (Styles) mudah sikit nak guna sebab skrin nya besar.
Manakala, Phone Samsung Galaxy Note 2 - Kecil sikit, dan mudah nak simpan.  Cuma kalau skrin kecil ni tak sedap nak menulis guna pen nya.
Tak percaya, cuba tengok review dalam video  Perbandingan Antara Samsung Galaxy Note 2 VS Note 8 dibawah.


Walau apa pun pandangan masing-masing saya cadangkan bagi yagn belum ada smartphone boleh lah pilih Galaxy Note 2.  Bagi yang dah ada smartphone lain, tablet mungkin memberi sedikit kepuasan - Galaxy Note 8 adalah pilihan anda.
Yang pa…