Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac 31, 2013

US$250,000 dalam satu minggu! (ini mungkin terjadi pada anda)

Assalamualaikum w.b.t. dan Salam Sejahtera


Jika anda lihat orang ini kat luar,anda tak akan perasan apa-apa yang berbeza padanya.

Dia nampak macam orang biasa dan bukan ramai yang tahu sebenarnya orang biasa ini telah menjana lebih dari $250,000  hasil jualan dalam satu minggu sahaja!

Bagaimana dia dapat menjana wang  yang banyak sekali!

Jika anda nak tahu dengan lebih lanjut, jawapannya ada kat sini:

=> http://edmundloh.jomniaga.com/go/hishamudin/?tads=45

Beliau ada sistem yang boleh digunakan oleh sesiapapun untuk mendapatkan keuntungan sebanyak 5 kali ganda...

Dan jangka hayat panjang pelanggan anda dilanjutkan sekurang-kurangnya 1400% atau lebih!

Nak tahu lagi?

Pelajar-pelajar Inner Circle beliau membayar sebanyak $5000 untuk mengetahui rahsia-rahsia bisnes internetnya.

Tetapi anda memang bertuah, sekarang anda boleh dapatkan versi terbaru kursus beliau dengan harga yang lebih berpatutan.

=> http://edmundloh.jomniaga.com/go/hishamudin/?tads=45

Lihatlah sendiri


Baca Juga di…

Tarikh Pilihanraya Selepas Parlimen dibubarkan, Pengundi Atas Pagar Penentu

Assalamualaikum w.b.t. dan Salam Sejahtera
Dengan rasminya kelmarin Perdana  Menteri Malaysia telah mengumumkan bahawa Parlimen dibubarkan. 3 April 2013.
Berita yang mengembirakan ini telah lama dinanti-nantikan ramai pihak di Malaysia.  Terutama rakyat sendiri.
Sebelum ini, pelbagai andaian tarikh pembubaran ini bermula dari awal tahun lagi sehingga tarikh sebenar ia diumumkan oleh kerajaan.

Tarikh Pilihanraya
Kini, muncul pula spekulasi tarikh pilihanraya untuk membuang undi.  Ia adalah hak eksklusif kita semua sebagai rakyat Malaysia.  Memilih untuk mengundi adalah pilihan yang bijak. 
Selepas pembubaran Parlimen dan sebelum tarikh pilihanraya - penting bagi pengundi atas pagar untuk berfikir secara serius bagi menganalisa perkembangan politik sepanjang tempoh 4 Tahun 11 bulan yang lepas untuk keputusan yang akan dibuat nanti. 
Pengundi atas pagar adalah penentu trend undian politik Malaysia.  Kerana, mereka melihat dengan terperinci secara keseluruhan prestasi parti serta rekod p…

Perbandingan HTC ONE vs IPHONE 5 vs BLACKBERRY Z10 vs NOKIA LUMIA 920

Assalamualaikum w.b.t. dan Salam Sejahtera 

English: Wordmark of HTC. Trademarked by HTC. (Photo credit: Wikipedia)
Sebagai pengguna tegar HTC sememangnya saya teruja dengan kehadiran model terbaru mereka iaitu HTC ONE.

Namun, jenama bukanlah faktor utama saya memilih HTC.  

Kajian yang terperinci harus dilakukan bagi memilih smartphone terbaik untuk membantu kehidupan seharian.

Kelahiran HTC ONE menjadi pesaing utama kepada produk sensasi dari syarikat pengeluar yang lain.  Antara yang popular adalah IPHONE 5, BLACKBERRY Z10 dan NOKIA LUMIA 920.

Keempat-empat telefon pintar ini mempunyai kelebihan yang tersediri dan menggunakan sistem operasi (OS - Operating System) yang berbeza.


Perbandingan Spesikasi HTC ONE vs IPHONE 5 vs BLACKBERRY Z10 vs NOKIA LUMIA 920

HTC ONE

Sistem Operasi (OS) - Android 4.1.2 & HTC SenseSaiz skrin - 4.7 inci 1920 x 1080 Super LCD 468ppiPemprosesan (CPU) - Qualcomm Snapdragon 600 quad core 1.7GHzMemori (RAM) - 2GBStoran - 32GB / 64GBKad MicroSD - TiadaKelajuan Dat…

Seminar Buat Duit Dengan Blog (SBDDB)

Assalamualaikum w.b.t. dan Salam Sejahtera
Seminar Buat Duit Dengan Blog (SBDDB)Blogger hebat Malaysia Tuan Denaihati sekali lagi akan menggemparkan arena blog tempatan dengan menganjurkan Seminar Buat Duit Dengan Blog (DBDDB).  Seminar ini akan diadakan pada Sabtu, 4 Mei 2013, jam 8.00 am – 1.30 pm di Hotel Singgahsana, Petaling Jaya.
Sebelum ini, beliau telah berjaya menganjurkan dua siri program sepetang bersama blogger.  


Berbeza dengan Seminar yang akan berlangsung ini, sepetang bersama blogger hanya berkongsikan tips dan teknik menulis blog.
Seminar kali ini lebih fokus kepada perkongsian bagaimana blogger boleh menjana pendapatan melalui blog.  Ia bakal menghimpunkan otai-otai blogger yang berpengalaman buat duit dengan blog.
Tempat yang disediakan sangat terhad, iaitu 300 sahaja.  Daftar segera untuk seminar di sini.
Bayaran untuk pendaftaran awal Seminar Buat Duit dengan Blog ini adalah RM50 seorang. Pendaftaran awal akan tamat pada 15 April 2013, dan selepas itu, yuran penyertaan …

2 Tips Penting Membeli Tayar Kereta Terbaik

Assalamualaikum w.b.t. dan Salam Sejahtera

Petang tadi saya ke Bengkel kereta untuk basic service Kelisa Isteri.  Ada sebuah kedai di Bandar Machang yang hanya menyediakan perkhidmatan menukar minyak enjin sahaja.

Kerja yang dilakukan mekanik kedai ini sangat cermat, kemas dan cepat.  Seperti pakar.

Susun atur kedainya juga teratur seolah-olah ada perlaksanaan 5S.  Sangat berpuas hati dengan perkhidmatan beliau.

Terasa berbaloi menukar Minyak Enjin dan Minyak Gear dengan harga RM110.00 sahaja.

Smartphone tertinggal.  So, tak dapat nak ambil gambar.

~~~~

Sebelum pulang, beliau ada menegur yang tayar kenderaan saya perlu ditukar segera.  Kerana ada benjolan sedikit.  Tambahan ketebalan bunga tayar pun dan berkurangan.

Kata beliau, agak merbahaya jika memandu jarak jauh.



Erm... Maknanya kena keluar duit lagi lah bulan ni.


Perkongsian tentang Harga Terkini tayar di Malaysia Terkini 2012 dalam entry terdahulu ramai yang membaca.  Mungkin hasil carian dari Google.

Agaknya, Jenama Tayar ap…

Rahsia Menjana RM800-RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah

Assalamualaikum w.b.t. dan Salam Sejahtera



Semalam saya telah menceritakan 3 Cara Terbaik bagaimana anda boleh buat duit dengan blog.  Alhamudulillah, terima kasih kepada ramai pengunjung yang sudi membaca artikel tersebut.



Daripada 3 kaedah tersebut hanya satu kaedah yang saya amalkan iaitu dengan menjual produk orang lain.



Ianya telah terbukti berkesan.  Lihat bukti pembayaran di sini.
English: Creating lifelong customer value with your affiliate marketing business. (Photo credit: Wikipedia)
Entry kali ini saya ingin kongsikan rahsia bagaimana anda boleh menjana pendapat RM800-RM1,000 hanya bekerja secara part time dari rumah.

Ia adalah kaedah yang saya telah amalkan dari 3 cara yang saya cerita sebelum ini.

Ilmu ini adalah percuma.  Tiada kos yang perlu dikeluarkan untuk menuntut ilmu berharga ini.

Adakah anda ingin mengetahui "Rahsia Menjana RM800-RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah"?


Dalam webinar ini anda akan mempelajari tips membuat duit secara automatik menggunakan "af…