Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember 23, 2012

Gambar Perkahwinan Apex dan Leuniey

English: Flag of Kelantan Bahasa Melayu: Bendera Kelantan FOTW says: :The flag consists of a white emblem on a red background. The red background signifies the loyalty of the people of Kelantan. The white emblem stands for the sanctity of the office of the Ruler. (...) The emblem consists of a crescent, symbolising Islam; a star; two spears and two keris or Malay daggers (the small objects beneath the star). (Photo credit: Wikipedia)Gambar Perkahwinan Apex dan Leuniey
Assalamualaikum w.b.t. dan Salam Sejahtera


Penjaga gol Harimau Malaya - Apex, sah telah melangsungkan perkahwinan dengan Leuniey. Pelbagai kontroveri yang memanaskan cerita berakhir dengan perkahwinan ini.  Semoga ia memberi perubahan dalam kehidupan Apex.
"Sama cantik, sama padan"
Saya tujukan doa dari lirik lagu Maher Zain - Baraka Allahu Lakuma untuk Apex.Baraka Allahu Lakuma wa Baraka alikuma  (God bless you both and bless you both)
Wa jamaah baina kuma fee khair.  (And get the best collection)
Barakallah hu…

Doa Buat Denaihati

Assalamualaikum w.b.t. dan Salam Sejahtera
Alhamdulillah ke hadrat Ilahi diatas kurniaan nikmatNya yang tidak terhingga sehingga saat ini.
An example of Allāh written in simple Arabic calligraphy. (Photo credit: Wikipedia)Maaf kepada pengunjung kerana kebelakangan ini kurang kelapangan untuk online disebabkan kekangan tugas hakiki yang lebih utama.
Sejak mengenali blog Denaihati saya tidak pernah terfikir untuk menjana pendapat 3 angka dari blog tersebut. Baca tulisan beliau adalah untuk menggali ilmu sebanyak mungkin. Pernah meninggalkan beberapa komen yang dirasakan perlu, namun tuan Denaihati sudi menjenguk blog kecil ini dan membalas komen.
Rasa dihargai.
Saya menyanjungi tulisan-tulisan Denaihati kerana ilham dan ilmu yang telah dikurniakan oleh Maha Pemberi kepada beliau.  Dengan niat untuk berkongsi dengan sahabat blogger lain, saya meletakkan banner Denaihati tanpa mendaftar sebagai Rakan Denaihati
Mulai bulan november lepas mendaftar diri sebagai rakan kerana menyertai sebuah k…