Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos 21, 2011

Iklan Raya 2011 - 'KATIRA'

Selamat Hari Raya

...burung-burng berlari laju, ayam berterbangan bebas, begitu juga kucing melompat-lompat dari dari pohon kelapa ke pohon kelapa yang lain... sambil bergayut-gayut riang...perasaan yang syahdu menyelubungi diri...ini... tak dapat hendak digambarkan perasaan ini bila berada di kampung halaman, menyambut hari raya yang mulia...

"Maaf Zahir dan Batin,,.. Selamat Hari Raya.. Semoga kita Semua Kembali ke Fitrahnya"

Short Film Raya 2011 - Almari Baru (by CST PRODUCTION)

Iklan Raya Aidilfitri PROTON 2011 - Committed to be better

10 Most Powerful Goals

Jom layan gol-gol ni.


120 km\h goal .. freaking awesome !

Laju gila gol ni.

KAMI BLOGGER PERIHATIN

Dari SEGMEN : KAMI BLOGGER PERIHATI BEN ASHAARI
Ini adalah segmen sebagai sokongan terhadap kempen TABUNG KEMANUSIAAN SOMALIA  anjuran ISLAMIC RELIEF MALAYSIA atau IRM .
Sebagai blogger , kita punya tanggungjawab sosial tersendiri . Berbeza dengan mereka yang bukan blogger . Blogger memainkan peranan yang penting di waktu ini memandangkan dunia internet telah mendapat sambutan yang amat hebat . Blogger perlu bijak mengambil kesempatan ini dengan menghebahkan mengenai kempen ini di dalam blog masing masing .. Tak susah .. 1 blog ada 100 pembaca katakan .. Dalam 100 tu dapat seorang derma RM10 .. Cukuplah.. Kalau yang menghebahkan lebih dari 100 blog ? 200 ? Berapa dah kutipan derma ? Mereka tak tau jadi blogger yang yang memberitahu.. Tak susahkan ? Rakan rakan di FACEBOOK , TWITTER dan blog , sama sama kita sebarkan .. " RM 3 juta menjelang Syawal yg IRM perlukan utk Somalia tidak mustahil, Insya ALlah! Dermalah dlm 10 terakhir Ramadan ini. " Buat rakan rakan blo…

Spider-man Goalkeeper

Korang pernah tengok spider-man jadi Goalkeeper?

Layan video bawah ni:


Video Penjaga Gol Lawak | The most stupid goalkeepers in the world (1)

Ini bukan Khairul Fahmi Red Worrior ek. Korang layan sendiri.



Saljuhumairah dah tersenarai dalam ranking SEO google | Alhamdulillah

Setelah sekian lama ber 'blog' akhirnya saljuhumairah.blogspot.com dah tersenarai dalam google search engine sebagai blog yang tinggi SEO nya.

Alhamdulillah.

Hanya sekadar buat posting biasa-biasa dapat juga disenaraikan.

Kalau korang tak percaya, cuba taip di google perkataan : 'saljuhumairah'

Macam dalam gambar kat bawah ni:


Top 5 impossible goals

Penjaring-penjaring gol tegar:

5: Shota Arveladze
4: Nuno Gomes
3: Roberto Carlos vs. France
2. Aleksandr Aliev
1. Roberto Carlos vs. Tenerife

<iframe width="420" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/qK0w8PmpA8Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>