Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun 19, 2011

Antara Jentera Yamaha Yang Meletup di Malaysia

Yamaha 125ZR



Yamaha EGO S

Yamaha FZi150

Yamaha Lagenda 110ZR

Yamaha Nouvo

Yamaha RXZ 135

Yamaha Ego

Yamaha Nouvo S


Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:
Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..
http://www.stormreaders.net/notainsan
http://www.notainsan.blogspot.com
http://mystormwarrior.com/hisham
 sila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

Kata Kata Hikmah Malam Jumaat

Kasih sayang suami isteriRasulullah s.a.w bersabda: apabila seorang suami memandang kepada isterinya dan isterinya memandang kepadanya, maka Allah akan memandang mereka dengan kasih sayang. Lalu bila suami memegang-megang tapak tangan isterinya, maka dosa-dosa mereka akan berguguran melalui jari jemari mereka. (Hadith Shahih)

Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:

Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..
http://www.stormreaders.net/notainsan
http://www.notainsan.blogspot.com
http://mystormwarrior.com/hisham
 sila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

Tahniah Pasukan Bola Sepak Malaysia | Menang 2-1 Lebanon

Teka-teki semalam dah terjawab.  Kejayaan Skuad Olimpik Malaysia mencipta sejarah untuk mara ke peringkat Kumpulan malam ni.
Jaringan pertama untuk separuh masa pertama membangkitkan semangat untuk menyerang walaupun tidak menguasai perlawanan sepenuhnya. Jaringan kedua sungguh dramatik oleh wan zack. Sangat cemerlang.
Masuk separuh masa kedua Malaysia lebih banyak bertahan kerana kekurangan pemain setelah seorang pemain diberi kad kuning ke dua dan terpaksa keluar padang.
Pemain cemerlang malam ini masih lagi milik penjaga gol Malaysia selaku kapten skuad Olimpik Negara. Kemenangan Malam ini adalah hasil kerjasama semua pemain yang menyerang dan mampu bertahan dalam tekanan.
Lebanon tetap menunjukkan persembahan yang menarik.  Apa-apa pun perlawanan malam ni sangat menghiburkan.
Tahniah Skuad Olimpik Malaysia.  Berjuang dengan lebih gigih untuk peringkat kumpulan.
Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:
Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..
http:…

Sony Ericsson Xperia X10 mini Review

Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..http://www.stormreaders.net/notainsanhttp://www.notainsan.blogspot.comhttp://mystormwarrior.com/hishamsila hubungi: 012-2420437 begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

JOZAN PANTUN SPONTAN LAWAK GILA 2011

Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:
Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..
http://www.stormreaders.net/notainsan
http://www.notainsan.blogspot.com
http://mystormwarrior.com/hisham
sila hubungi: 012-2420437 begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

BlackBerry Bold yang best??? | BlackBerry Bold 9700 Review (Overview & Hardware Comparsion)

Orang cakap blackberry bold mudah sikit nak menaip???

Betul ker?








Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:
Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..
http://www.stormreaders.net/notainsan
http://www.notainsan.blogspot.com
http://mystormwarrior.com/hisham
sila hubungi: 012-2420437 begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

Barisan The Red Warriors 2011

Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:
Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..
http://www.stormreaders.net/notainsan
http://www.notainsan.blogspot.com
http://mystormwarrior.com/hisham sila hubungi: 012-2420437 begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting012-2420437end_of_the_skype_highlighting [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

Tengok Exora Macam Teringin Jer...

Proton Exora

Baru-baru ni banyak nuffnang tayang iklan Proton Exora.   Hari-hari mata dijamu dengan Proton Exora terasa macam dah terpengaruh lah pulak.  Dengan keluasan dalaman yang dibandingkan dengan Myvi aku memang sangat jauh seperti langit dan bumi.... Walaupun Myvi mempunyai keluasa dalaman yang selesa namun boot belakang agak sempit. 

So, aku dah macam terpesona dengan Proton Exora lah pulak.  Mungkin pemikiran ini berubah bila dah mempunyai keluarga sendiri.  Mula memikirkan bila ada cahaya mata nanti.


Kata kata hikmah iluvislam

Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:
Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..
http://www.stormreaders.net/notainsan
http://www.notainsan.blogspot.com
http://mystormwarrior.com/hisham
sila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

Selamat Hari Abah

Sebelum aku tidur aku nak mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat hari abah untuk abah aku serta abah mertua dan seluruh abah-abah di dunia.

Aku masih terkenang saat abah aku mengendong aku dan abang long menaiki basikal tua masuk kampung semata-mata nak pergi membeli kacang tanah untuk makan bersama-sama.

Teringat juga, kami bertiga (aku, abah dan abang long) menaiki motosikal lama Suzuki AAR XXXX balik dari rumah paksu di Sungai Aceh melalui jalan tanah merah dan bendang/sawah tanpa helmet (bukan jalan JKR so...tak kena saman). Jauh perjalanan, tapi abah tetap sabar.  Perasaan seronok seorang kanak-kanak riang saat itu bukan kepalang.

Masih terbayang, ketika aku buat salah dan melanggar peraturan abah akan mengajak aku ke kedai bihun sup Din Hongkong (simpang tiga sek. maahad ihya' as-sharif" pekan Semanggol). Sambil menikmati hidangan sambil juga aku mendapat pengajaran dengan apa yang aku buat.  Begitu halus cara didikan abah.

Menyesal pun ada, saat aku itu aku…

Kata kata hikmah Akhlak

Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:
Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..
http://www.stormreaders.net/notainsan
http://www.notainsan.blogspot.com
http://mystormwarrior.com/hisham
sila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan