Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari 27, 2011

siri koleksi entry dulu : Merempit Biar Berpada [Nostalgia Hati Keras & Kering]

Siri koleksi entry dulu-dulu..
Ingat lagi waktu banyak waktu aku habiskan depan komputer..macam-macam cerita aku karang..
Tapi, cerita ni betul-betul mengimbau kenangan yang indah.

Merempit Biar Berpada [Nostalgia Hati Keras & Kering]

Hye..geng..blogger...
Petang nih aku nak balik kampung..hehehe...dah dua bulan beb tak balik... Rindu pulak dengan pokok padi.  Dah banyak ker pokok padi aku berbuah ar? Agak-agak dan masak kot...hehe! Apalah yang aku merepek nih.... Tiap kali aku nak balik kampung mesti aku teringat waktu kerja kat Gombak dulu.  Aku naik motor Honda EX5 jer... Motor yang banyak sungguh berjasa waktu aku belajar dulu kala.. That's why aku abadikan gambar kesayangan hati aku tuh kat banner atas blog aku nih.... Dulu2 dia lah awek sejati aku....macam-macam aku buat eksperimen kat dia...lebih kurang macam rempit jugak lah.. Tapi bukan rempit sejati..Macam Farid Kamil dalam filem Rempit....
Setiap kali nak balik kampung dulu aku mesti service ala kadar ikut ap…

Irfan Khairi @ StormReaders2U

Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..http://www.stormreaders.net/notainsanhttp://www.notainsan.blogspot.comhttp://mystormwarrior.com/hishamsila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

Stromreaders Era Baru MLM

Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..http://www.stormreaders.net/notainsanhttp://www.notainsan.blogspot.comhttp://mystormwarrior.com/hishamsila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

stormreaders

Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..http://www.stormreaders.net/notainsanhttp://www.notainsan.blogspot.comhttp://mystormwarrior.com/hishamsila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

2011 NEW Honda CBR250R official video

Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..http://www.stormreaders.net/notainsanhttp://www.notainsan.blogspot.comhttp://mystormwarrior.com/hishamsila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

yamaha LC single arm

Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..http://www.stormreaders.net/notainsanhttp://www.notainsan.blogspot.comhttp://mystormwarrior.com/hishamsila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

Majalah Solusi Isu 29 - Mencipta Syurga Rumah Tangga

Majalah Solusi Isu 29 - Mencipta Syurga Rumah Tangga
Klik gambar dengan Besarkan Saiz Gambar


Majalah Solusi Isu 29 - Mencipta Syurga Rumah Tangga
Harga setiap unit (piece): RM9.00

Hantar sebarang persoalan tentang produk ini

Penulis : Mix Artis

Kod Katalog : TBMJ1029

Harga : RM9.00, CP : 3

Dapatkan segera Majalah Solusi Keluaran Terbaru, MENCIPTA SYURGA RUMAH TANGGA, Isu 29 .

Rumah tangga yang aman damai, penuh kemesraan dan kasih sayang adalah bayangan syurga.

Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:
Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..
http://www.stormreaders.net/notainsan
http://www.notainsan.blogspot.com
http://mystormwarrior.com/hisham
sila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

Hidi Suka Pari Edisi Jawi [RM8.90]

AB Hidi Suka Pari Edisi Jawi



RM 8.90


Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:
Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..
http://www.stormreaders.net/notainsan
http://www.notainsan.blogspot.com
http://mystormwarrior.com/hisham
sila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

MODENAS GT128 - TRANSFORMERS yang menarik

MODENAS GT128 macam menarik jugak.
Ada sapa-sapa blogger yang berpengalaman dengan jentera modenas yang satu nih. Kalau tak silap, dalam cerita ADNAN SEMPIT.

Review dari otai-otai kapcai pun macam menarik motor nih: http://www.gt128riders.com/forum/index.php/topic,1497.0.html

Jom kita layan tengok video dia:



Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja.. http://www.stormreaders.net/notainsan http://www.notainsan.blogspot.com http://mystormwarrior.com/hisham sila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

Problem LC 135?

Betul ke Yamaha 135LC ada problem?

Perbincangan menarik berkaitan Kapcai terlaris semasa Yamaha 135LC.
Klik gambar atau link kat bawah gambar LC nih:


Problem LC 135?

Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..http://www.stormreaders.net/notainsanhttp://www.notainsan.blogspot.comhttp://mystormwarrior.com/hishamsila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan

Tiru Bunyinya Edisi Jawi [RM8.90]

AB Tiru Bunyinya Edisi Jawi



RM 8.90


Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:
Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..
http://www.stormreaders.net/notainsan
http://www.notainsan.blogspot.com
http://mystormwarrior.com/hisham
sila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan