Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari September 12, 2010

Video Motivasi Pelajar Cemerlang 2006 SPM - FATIMAH 18A

Assalamualaikum w.b.t.

Dah lama betul tak menatap saljuhumairah...maklumlah cuti raya sakan..2 minggu berturut-turut...

Terasa berat nak balik bertugas...

Next week hari yang berat aku nak selesaikan banyak perkara..terutama berkaitan dengan exam..

Bukan aku jer, tapi untuk semua pelajar-pelajar yang bakal menghadapi peperiksaan tak kira lah UPSR (KHUSUS UNTUK ANAK PAK SU- AIMAN), PMR (ADIK AKU YANG KE-4)...SPM, STPM, IPT dan ujian memandu.

Kat sini just nak share sikit video motivasi seorang pelajar dari Kota Bharu Kelantan yang menjadi pelajar cemerlang tahun 2006. Mungkin tak ramai yang kenal berbanding Nor Madihah kerana beliau agak berada jika nak dibandingkan dengan Nor Madihah yang menjadi pelajar cemerlang tahun lepas.

Yang paling utama dan pelajar cemerlang yang bernama Fatimah ni dia tak ada "boyfriend". Bangsa melayu memang terbukti secara fizikalnya mempunyai akal yang bijak.

Hayati betul-betul video ni..



p/s: teringat zaman sekolahan dulu..apa kan daya semua da…