Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai 4, 2010

KURSUS INDUKSI MODUL UMUM UiTM BIL. 127/2009 KUMPULAN I (STAF PENTADBIRAN) PADA 15/7/2009 HINGGA 30/7/2009 DI PUSAT LATIHAN UiTM, KG. GAJAH, PERAK

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera...
....Bila teringat...pasti ketawa sorang-sorang...tak pun tersenyum samapi ke telinga... KURSUS INDUKSI MODUL UMUM UiTM BIL. 127/2009 KUMPULAN I (STAF PENTADBIRAN) PADA 15/7/2009 HINGGA 30/7/2009 DI PUSAT LATIHAN UiTM, KG. GAJAH, PERAK
Hari ni aku just nak share dengan korang video induksi umum aku di Kampung Gajah Perak.
Setiap kakitangan kerajaan pasti tak akan terlepas untuk pergi Kursus Induksi yang lama gila...
Pengalaman Induksi mesti takkan pernah korang lupakan dari kota fikiran...bila teringat mesti gelak sorang-sorang...


p/s: esok aku upload gambar pulak... just nak simpan nostalgia indah dulu kat sini.....kawan-kawan induksi... gelak tawa korang masih kedengaran di telinga aku...
-pegi buat assignment.. -pegi makan durian rama-ramai satu rumah... -pegi jalan-jalan Ipoh beli buah limau bali dgn Jusco walaupun esok nak exam.. -dinner ramai-ramai... -jalan-jalan dipekan kampung gajah.. -bawak member sakit pegi klinik malam-malam... -dan macam-…

Koleksi Fakta atau Auta World Cup 2010 Oleh Che Deal - Siri 2 [edisi apa kaitan Mawi dengan World Cup?]

Assalamualaikum w.b.t. & Salam sejahtera...

Seperti yang aku janjikan, aku nak sambung lagi koleksi Fakta Atau Auta World Cup 2010 Oleh Che Deal - Siri ke-2 pulak....

Sebenarnya, koleksi fakta world cup 2010 ini sengaja aku kumpul diatas permintaan Che Deal sendiri.  Dimana beliau sendiri ingin semua fakta-fakta yang diciptanya tersimpan dan boleh menjadi rujukan bagi World Cup lain pulak...


Che DealFakta world cup 4th day= Bintang realiti AF, Mawi tidak pernah dijemput walaupun sekali untuk menyanyi di majlis perasmian ataupun penutup pertandingan World Cup walaupun beliau mempopularkan istilah 'mawi world'..
Che DealFakta world cup 3rd day= Team pemain World Cup Australia mempunyai berat keseluruhan yang paling ringan di antara banyak2 team dan kerana itulah nama jolokan team Australia adalah "soccerroos" atau ditranslate dalam bahasa Malaysia rojak nya "so kurus"..
Che DealFakta world cup 3rd day= Kerana begitu suka menjaringkan gol, penjaring gol terba…

Koleksi Fakta atau Auta World Cup 2010 Oleh Che Deal - Siri 1

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera...
Kehangatan Piala Dunia 2010 semakin membakar...kalau yang berjudi tu mesti dah habis bergolok gadai.. Yang hutang beli TV PLASMA tunggu lah ceti datang rumah korang.... Kalau yang curi TV LCD tu boleh la packing hantar balik...... Yang berjaga malam pulak malam ni boleh la bersama bini korang tidur awal....
Bermacam-macam perangai pelik muncuk setiap kali Piala Dunia...Pandai betul mat salleh create panorama indah nih....indah ker..? Korang fikirlah sendiri...
http://img2.pict.com/ee/61/2b/3754706/0/1278254726.jpg

Malam ni aku just nak share dengan korang fakta-fakta menarik yang belum keluar kat mana-mana lagi...Mungkin korang tak pernah tahu atau fikir... Tak pasti FAKTA ataupun AUTA.... Aku sengaja kumpul semua fakta-fakta hasil nukilan member merangkap jiran sebelah rumah aku... Che Deal... Dia post semua fakta-fakta world Cup 2010 dia ni kat wall Facebook dia... korang boleh lah check trus di Facebook dia kat sini Che Deal.. atau jadi je…

Iklan terbaru Nuffnag buat aku rasa nak berhenti blogging MILO Not Just Any Chocolate Malt Drink - PROTOMALT]

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera

Ya...
Tadi, dalam duk blogwalking, baca isu2 terkini dalam dunia blogging tiba-tiba muncul iklan terbaru nuffnang....


Terus aku berhenti blogging kejap....dan pergi dapur bancuh milu fuse...
Pergh! sedap betul....siap campur 2 packet terus... ya..aku berhenti blogging kejap jer..lepas pekena milo panas...sambung blogwalking balik..haha...

Ingat lagi dulu-dulu waktu sekolah tadika lagi.., milo ni aku bukannya bancuh..tapi aku makan macam tu jer...
dulu milo ni dalam tin.  Tin kecik.... sampai mak aku pelik, baru jer beli milo kejap jer habis..kadang-kadang hilang macam tu jer.....hehehe...

Iklan nuffnang ni dia create produk baru PROTOMALT.... macam ada campur bali kot?  nak tau apa itu ProtMalt...baca kat bawah ni... kalau tak nampak klik jer gambar tuh..

setiap hari dia akan bagi tips-tips berguna...



tips untuk hari ni..


Klik kat sini kalau korang nak baca selanjutnya tentang ProtMalt nih..

Atau layan jer video kat bawah ni


MILO Not Just Any…