Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos 24, 2008

Sebungkus nasi lemak kak yah manis, secawan white coffe giant pelengkap pagi yang ceria penuh makna

terukir senyuman kesyukuran pagi ini, aku masih lagi bernafas mengirup O2. menyambung tanggungjawab tugas hakiki.....sedap betul white coffe panas-panas menggamit nostalgia silam sekolah rendah...haha...salam kesyukuran..Alhamdulillah

....i want it i got it then i found it
if you're there than i guess i'll see you when we get there.....

forum..kolej unikop sudah menjelma...

sila click gambar diatas atau pun masuk web: http://www.unikop.freeforum.org
untuk maklumat lajut

Ku seru segala isi perut kolej unikop..marilah beramai-ramai meramaikan lagi forum khusus untuk ahli-ahli kolej unikop...untuk meramaikan lagi forum kolej yang semestinya berguna..terutama untuk pelajar-pelajar. U all bleh download nota-nota penting, tapi masih lagi dalam proses. Kerjasama kalian amat dialu-alu kan untuk mendaftar di forum khusus untuk u all.

dijemput juga individu-individu yang bukan ahli kolej unikop untuk menyertai...bagi merapatkan ukwah..persahabatn...terkini ada lagu raya bleh download disini...click sini!
....i want it i got it then i found it
if you're there than i guess i'll see you when we get there.....

OM department..da' new macho' staff.

Ni lah,hero OM department...new lectuRer..minat gler main badminton.. Seorg yg brdedikasi..dan berkarisma;-). Support lu bro..semoga jd pensyarah yg brjaya..

Tahniah...maksu

Td a brgegas ke PWTC lepas kelas pagi.. Pusing2 aku cr jalan raja laut, lastly, smpt jugak aku melawat maksu aku konvo..majlis konvokesyen ke-6 OPEN UNIVERSITY MALAYSIA.(OUM). tahniah diatas kejayaan HELWANI BT. Che ME..;-)

Hudzaifah.

Investigator stylo

Aku...aku bukan pilihan...aku jugak bukan untuk dipilih...?? KEPUTUSAN???

Kesejukan yang tidak dapat digambarkan

Entry kali nih, aku nak cakap pasal KEPUTUSAN, aku cuba type perkataan KEPUTUSAN sebanyak yang mungkin. Sebab, semua orang dalam dunia ni perlu membuat KEPUTUSAN dalam KEPUTUSAN seharian.

Sekadar pendapat dan pandangan...



Hidup kita adalah anugerah dari pencipta makluk kepada sekalian hamba-hambaNya tidak kira siapa..

Dalam kehidupan kita, adanya perlu untuk kita membuat KEPUTUSAN...pernah dulu aku konflik dgn diri sendiri didalam membuat KEPUTUSAN. Dulunya aku teramat sukar didalam membuat sebuah KEPUTUSAN. Adaklanya keputusan aku berdasarkan gerak hati mahupun persaan, kadangnya KEPUTUSAN aku mengikut kata rakan2, adanya juga pihak ketiga yang membuat KEPUTUSAN, selalunya aku tanya orang yang terdekat berhampiran dengan aku.

Selalunya mak akulah yang jadi mangsa keadaan didalam membuat KEPUTUSAN untuk diri aku. Tapi selalu jugak abang aku yang membuat KEPUTUSAN untuk aku. Tapi persoalannya sampai bila kah hidup aku ditentukan orang, sampai bilakah …

hahahaha...(gelak tawa sultan melaka di abad 21)..sambil membaca novel terbaru RAM..trilogi...NO.3 HIJAB SANG PENCINTA.

dah lama rasa xmengulas tentang buku..

Satu-satunya penulis Buku keluaran Alaf 21 yang menggagahkan aku membeli dan menelaah buku nya...

Kekadang kita membaca untuk untuk menghiburkan hati yang lara....pembacaan yang membangunkan jiwa penting untuk makanan jiwa...tapi jiwa jugak perlu berhibur seadaanya selagi tidak melepasi batasan syarak....

Bagi aku, karangan Ramlee Awang Murshid membuatkan jiwa aku terhibur sendirian...buku pertama beliau yang buat aku tertarik-trilogi BAGAIKAN PUTRI, walaupun aku beli siri ke-2 dulu..tp thanks kat kak Sharin bagi aku pinjam Novel BAGAIKAN PUTRI siri-1...

Habis jer BAGAIKAN PUTRI, aku dapat feel baca novel ke-2 CINTA SANG RATU.. ...Xsabar nak tunggu siri terakhir...

Dan skang dah kuar dah...novel ke-3 HIJAB SANG PENCINTA...aku dah jumpa masa pg PLAZA ALAM SENTRAL. Kedai mamak yang selalu aku singgah...

Title:
Hijab Sang Pencinta: Dendam itu Bara... Marah itu Api!
Author:
Ramlee Awang Murshid
Publisher:
Alaf 21
Published Date:

01-JAN-90
Pre-Release Date:

01-JAN…