Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei 4, 2008

kutemu dikau dalam setiap tahajudku - BookCafe.com

Desi Puspitasari

http://www.bookcafe.com.my/index.php?target=products&product_id=675

....i want it i got it then i found it
if you're there than i guess i'll see you when we get there.....


"Rasa novel ini: seru, lucu, segar. Nyam... Nyamm...." -Jazimah Al-Muhyi, Penulis novel Indonesia (Komen dari buku asal)
Kutemu Kau Dalam Setiap Tahajudku mengisahkan tentang Agus, anak muda yang suka berlumba motosikal telah jatuh hati kepada Airin teman sekolahnya sejak dari kecil. Dalam masa yang sama, Dewa yang merupakan teman sekuliah Airin kini turut mencintai Airin. Airin yang merupakan seorang gadis yang patuh pada ajaran Islam menginginkan seorang yang mampu membimbing dia dan keluarganya. Dia bukan mencari seorang kekasih tetapi 'imam' yang mampu memimpin keluarganya. Siapakah yang mampu merebut hati gadis manis ini? Bagaimana Dewa dan Agus bersaing untuk memiliki hati Airin?

ketenangan jiwa dan kebahagiaan hati

Handphone nokia aku berdering mengalaunkan irama polifonik yang aku kurang pasti lagu ap entah..

"hello"aku menagkap suara yang membuat panggilan

"assalamualaikum, kak az..nape?"aku segera menjawab dengan lagak orang yang segar bukan orang yang bangun tidur.

"wa'alaikumussalam" sham, ko nak jaga kedai hari nie ke hari ahad?" jawab pemanggil yang sekali imbas je aku dah kenal sapa

"hari lah kak az.. sok ahad saya kena jaga exam budak2"tanpa berfikir panjang aku pantas menjawab tanpa ragu.

"ok, datang hari ni before 12.30. sambung kerja dulu. saya nak ko letak dalam laci pendahuluan dan kesimpulan virtual office, kalo dah siap"kak az memberi arahan

"ok kak az" aku menjawab dengan penuh yakin walaupun dalam benak aku memikirkan kerja yang dah lama aku tangguh..

"aku bukan budak business,
aku takpernah pun buat rancangan perniagaan,
dah lah tak faham arahan,
macam mana aku nak buat,"

aku memarahi bos (kak az) dalam hati..…

Selamat Hari Ibu

SELAMAT HARI IBU YANG TERCINTA (NORMAWATI OTHMAN) Ibuku Ibu Setiap deras degupan jantungku Engkau mampu merasanya Ketika aku: Sedih Gembira Gelisah Naluri ibumu Bagaikan sebati dalam diriku Ketika aku sedih Kaulah ubat kepada duka laraku Menceriakan dan menghakis Perasaan yang melunturkanSemangatku Ketika aku gembira Engkau juga turut berkongsi Kegembiraan yang menyinari saat Aku hidup di muka bumi ini Sebagai manusia Pabila gelisah menyelubungi jiwaku Engkau masih bersamaku Menolong menyelesaikan Masalah yang tak sudah-sudah mengusutkan Perjalanan hidupku Ibu Selagi hayat dikandung badan Aku akan sentiasa mendampingimu Membelai dan menjagamu hingga ke hari tua Ibu Aku tahu kasih sayang yang kucurahkan kepadamu Tak setanding kasih sayang ibu kepada anaknya Namun, terimalah keikhklasanku Untuk menyayangi Insan yang mulia ini ~Muhammad Syafiq~ dipetik dari http://www.2-review.com/link_in_frame.php?link=440

Koleksi

Baru beli kat book fair 2008 (PWTC) ad tandatangan penulis faisal Tehrani

Koleksi yang muat aku bawak bersama-sama kat hostel, nak bawak suma xmuat...ad yang baru jer beli kat book fair 2008....

KURSUS PTK ACP & DSP PDRM (MAKTAB POLIS CHERAS) @ KUALA LUMPUR INTERNATIONAL HOTEL (KLIH)

KURSUS PTK ACP & DSP KUALA LUMPUR INTERNATIONAL HOTEL MAKTAB PDRM CHERAS & KOLEJ UNIKOP



BUNGA KEBAHAGIAAN TUAN GURU NIK AZIZ NIKMAT

Actually aku dah lama beli buku nie...baru berkesempatan nak upload gambar dia..banyak ilmu yang di huraikan secara mudah untuk difahami..

CITY PARK HOTEL BANDAR HILIR MELAKA

KURSUS PTK 4 SM SIRI 2/2008
29 APRIL - 8 MARCH 2008


Depan Kota AFamosa



Tengok bola


Tengok Ikan Belacak Ramai-ramai